Ansiktsbehandling

Kunderna säger att vi ger den bästa ansiktsbehandlingen i Stockholm!

Vi erbjuder vår expertis inom följande områden: Professionell hudvård, minskande av rynkor, skönhetsfläckar och fräknar, viktminskning etc

Skönhetsbehandling i kombination med traditionell kinesisk medicin kan hjälpa till att minska antalet rynkor, minska pigmentfläckar och fördröja hudens åldrande.

Ansiktsbehandling

I traditionell kinesisk medicin använder man helhetens filosofi och teorin om meridianer för att förstå hudens yttre fenomen. Helhetens filosofi säger, att människan är en organiserad kropp, dvs sjukdomar kan synas genom organ och kroppens meridianer, t.ex oregelbuden menstration, mensvärk, livmoderstumör, så kan huden blir glanslös, till och med kan det synas gula fläckar på huden. Teori om meridianerna säger att huvudet är den deterministiska delen av alla organ och alla meridianer i kroppen. De fjorton meridianerna i människokroppen är kopplade till huvudet, och därifrån kan man genom huvud- och ansiktsbehandling reglera organens funktionalitet. Kommunikationen mellan meridianerna förbättras då, och blodcirkulationen ökar.Dessutom kan hudens elasticitet och spändhet förbättras, vilket gör att rynkor försvinner och hudens åldringsprocess fördröjs. Med regelbunden skönhetsbehandling kan hudens elasticitet och spänstighet ökas, huvud, nacke och axlar blir avspända, trötthet försvinner, antalet rynkor minskas. Även sömlöshet kan behandlas.

En artikel i SvD om vår skönhetsbehandling

Fria meridianer i kinesisk lära